Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.


Díjeső az ALDI-nál: 7 terméke nyerte el a Mentes-M díjat  

Újabb sikert könyvelhetnek el az ALDI Magyarország sajátmárkás termékei: az idei Mentes-M versenyen hét kategóriában is a legjobbnak bizonyultak a PPH Media Store Insider magazin által meghirdetett versenyen. 

Bővebben


Stílusos, sportos, ALDI-s – itt vannak az egyedi, logózott ALDI MANIA ruházati termékek  

Fiatalos ruházati termékcsaláddal gazdagítja kínálatát az ALDI. A cég ikonikus logójával dekorált, speciális merchandise választék szezonálisan jelenik meg a boltok non-food részlegén. Az elkötelezett ALDI vásárlók mellett bárki találhat a kínálatban trendi ruhadarabot vagy kiegészítőt.

Bővebben


Kettős ALDI-siker a Nők Lapja Food Awardson  

Az ALDI két újabb saját márkás élelmiszere kapott rangos elismerést: a Nők Lapja Food Awards szavazáson a MILFINA - ENJOY FREE! Laktózmentes trappista sajt és a KOKÁRDÁS Jegeskávé cappuccino is első helyen végzett kategóriájában. 

Bővebben


Neves magyar sommelier segíti az ALDI új borkínálatának kialakítását

Az ALDI Magyarország Szik Mátyás sommelier szakértő bevonásával újítja meg gazdag borkínálatát. Az együttműködés elsődleges célja az ALDI VINOTÉKA borkínálatának frissítése és a magyar fogyasztók igényeinek megfelelő, izgalmas tételek bemutatása további magyar pincészetek bevonásával.

Bővebben

Saját márkás bio bébiételeket vezet be az ALDI

Az ALDI folyamatosan azon dolgozik, hogy gazdag áruválasztékában minden vásárló megtalálja a számára megfelelő termékeket. A magas minőségű és kitűnő ár-érték arányú árucikkeket kínáló áruházlánc most újabb saját márkás termékcsaládot vezet be: a Mamia üveges bio bébiételeket.

Bővebben