Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 1 kg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 darab kápia paprika
  • 175 g JUST VEG! Füstölt tofu
  • 1 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 400 g CUCINA NOBILE aprított paradicsom
  • 500 g NATURE'S GOLD savanyú káposzta
  • 2 kanál CUCINA NOBILE sűrített paradicsom
  • 500 ml alaplé LE GUSTO zöldségleveskockából
  • 1 tk HAPPY HARVEST étkezési keményítő
  • opcionális (or ízlés szerint) LE GUSTO tengeri só ízlés szerint
  • LE GUSTO őrölt fekete bors
  • LE GUSTO édesnemes fűszerpaprika
  • 1 csipet HAPPY HARVEST kristálycukor
  • 2 csokor friss petrezselyem
  • AZON MELEGÉBEN kovászos bagett

Elkészítés módja

  1. A burgonyát megtisztítjuk, majd nagyobb kockákra vágjuk. A hagymát és a fokhagymát tisztítás után apróra vágjuk. A paprikát megmossuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A füstölt tofut apró kockákra vágjuk.
  2. A tofut egy lábasban olajon ropogósra sütjük és félretesszük. A megmaradt olajon a hagymát üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a burgonyát, a paprikát, ill. a fokhagymát és tovább pirítjuk. Hozzákeverjük az aprított paradicsomot és a savanyú káposztát.
  3. Felöntjük a zöldségleveskockából készült alaplével és a sűrített paradicsommal. Felforraljuk, majd lassú tűzön kb. 30-40 percig főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Ha szükséges, kevés keményítővel sűrítjük.
  4. Sóval, borssal, fűszerpaprikával és egy csipet cukorral ízlés szerint fűszerezzük, majd hozzákeverjük a ropogósra sütött füstölt tofut.
  5. Az elkészült levest apróra vágott petrezselyemmel és pirított bagettel tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!