Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 6 darab GOLDLAND tojás
  • 600 g TV paprika
  • 100 g kápia paprika
  • 600 g paradicsom
  • 2 fej vöröshagyma
  • 400 g frankfurti virsli
  • 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 2 tk LE GUSTO jódozott vákuumsó
  • 1 tk LE GUSTO őrölt fekete bors

Elkészítés módja

  1. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, egy magasabb falú lábasban kevés olajon üvegesre dinszteljük.
  2. A paprikákat megmossuk, a magházat és a magokat eltávolítjuk, majd feldaraboljuk és a hagymához adjuk.
  3. Ha a paprika kissé megfonnyadt, hozzáadjuk a megmosott, felkockázott paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük.
  4. Ha a paprika kissé megfonnyadt, hozzáadjuk a megmosott, felkockázott paradicsomot. Sóval, borssal ízesítjük. Amikor a zöldségek elkezdenek levet engedni, hozzáadjuk a felkarikázott virslit és közepes lángon, kb. további 5 percig főzzük.
  5. A tojásokat felverjük egy kevés sóval, a lecsóhoz adjuk és alaposan elkeverjük. Amint a tojás megszilárdult, tálaljuk az ételt.

Tipp

  • Melegen ajánljuk AZON MELEGÉBEN Kovászos cipónkat a lecsó mellé!

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá litájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!