Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A BiotechUSA Proteinszelet 70 g - pisztáciás termékre a szállító és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 600 g HÚSMESTER sertésszűz
  • 1 csomag GOOD CHOICE leveles tészta
  • 1 darab GOLDLAND tojás
  • 1 darab vöröshagyma
  • 1 darab lila hagyma
  • 15 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • LE GUSTO só
  • LE GUSTO bors

Elkészítés módja

  1. A vöröshagymát és a lila hagymát megtisztítjuk és felkockázzuk, majd egy serpenyőben kevés olajon 5-6 perc alatt összesütjük őket.
  2. A sertésszüzet bevágjuk hosszanti irányban a háromnegyed részéig, ezután kiklopfoljuk mindkét oldalát. Sózzuk, borsozzuk, eloszlatjuk rajta a sült hagymás keveréket, majd szorosan feltekerjük.
  3. A leveles tésztát széthajtjuk, majd az egyik széléhez tesszük a göngyölt húst, szorosan feltekerjük, végül a sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük.
  4. A tetejét megkenjük a felvert tojással, majd a 180 C-ra előmelegített sütőben 45 perc alatt készre sütjük.