Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER sertéscomb
  • 800 g KOKÁRDÁS savanyított káposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kanál LE GUSTO fűszerpaprika, csemege
  • 6 darab LE GUSTO babérlevél
  • 1 tk LE GUSTO őrölt kömény
  • LE GUSTO só
  • LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 30 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 4 kanál KOKÁRDÁS vödrös tejföl 20%

Elkészítés módja

  1. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és felkockázzuk, majd egy serpenyőben az étolajon közepes fokozaton üvegesre pároljuk.
  2. Amíg a hagyma sül, feldaraboljuk a sertéscombot 1x1 cm nagyságú kockákra és a hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, valamint ízlés szerint megszórjuk őrölt köménnyel.
  3. Amikor a hús minden oldala kifehéredett, rászórjuk a pirospaprikát, majd alaposan elkeverjük.
  4. A savanyú káposztát mossuk át 2-3 alkalommal, majd tegyük a lábasba a hús mellé. Forgassuk össze és öntsük fel vízzel úgy, hogy éppen ellepje a káposztát. Adjuk hozzá a babérleveleket, majd fedő alatt 30-40 perc alatt főzzük puhára a húst.
  5. A kész székelykáposztát pár kanál KOKÁRDÁS tejföllel tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!