Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 500 g karfiol
  • 500 g HÚSMESTER darált sertéshús 30% zsírtartalommal
  • 150 g BON-RI hosszúszemű előgőzölt rizs
  • 350 g MILSANI tejföl 20 % zsírtartalommal
  • 2 kanál LE GUSTO só
  • 1 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 1 tk LE GUSTO csemege fűszerpaprika
  • 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj

Elkészítés módja

  1. A karfiolt rózsákra vágjuk, majd besózzuk. A rizst 20 perc alatt puhára főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
  2. A darált húst sózzuk, borsozzuk, majd összekeverjük a rizzsel.
  3. Egy tepsibe kevés étolajat öntünk, majd belekanalazzuk a rizses alap negyedét.
  4. A karfiolt rózsákkal lefelé a tepsibe állítjuk, majd a maradék keveréket eloszlatjuk a tetején.
  5. A tejfölt elkeverjük egy teáskanál sóval, majd a felső réteg tetejére kenjük.
  6. 180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük a rakott karfiolt.
  7. Tálalás előtt ízlés szerint megszórjuk fűszerpaprikával.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!