Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 800 g HÚSMESTER sertéskaraj
  • 125 g Csabai szárazkolbász
  • 300 g cékla
  • 300 g sárgarépa
  • 300 g piros burgonya
  • 100 ml BELLASAN napraforgó-étolaj
  • 25 g LE GUSTO só
  • 15 g LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 10 g LE GUSTO fokhagyma-granulátum

Elkészítés módja

  1. A sertéskaraj közepén egy éles késsel lyukat vágunk.
  2. A kolbászról eltávolítjuk a bőrét, majd a karajt megtöltjük a kolbásszal.
  3. A fűszereket és az étolajat egy kis tálban összekeverjük, majd a fűszeres olajjal megkenjük a karajt és egy sütőtálba helyezzük.
  4. Alufóliával lefedve 180 °C-on, kb. 50 percig sütjük a húst.
  5. A céklát, a sárgarépát és a burgonyát megtisztítjuk és felszeleteljük.
  6. Az elősütési idő lejárta után a zöldségeket beleforgatjuk a maradék fűszeres olajba és betesszük őket a tepsibe a hús mellé.
  7. A megmaradt olajat rákenjük a húsra, majd 200 °C-on kb. 25 percig légkeveréssel tovább sütjük.
  8. A kolbásszal töltött karajt felszeleteljük és a sült zöldségekkel tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!