Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A BiotechUSA Proteinszelet 70 g - pisztáciás termékre a szállító és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Hozzávalók a következő recepthez 8 főre

  • 240 g MILFINA - ENJOY FREE! laktózmentes vaj
  • 350 g ENJOY FREE! - HAPPY HARVEST gluténmentes liszt
  • 165 g HAPPY HARVEST eritrit
  • 1 darab GOLDLAND mélyalmos tojás
  • 6 kanál GRANDESSA light extradzsem - sárgabarack vagy eper

Elkészítés módja

  1. A laktózmentes vajat összemorzsoljuk a gluténmentes liszttel, majd belegyúrjuk az eritritet és a tojást is.
  2. 30 percre hűtőbe dobjuk a tésztát, közben 180 fokra előmelegítjük a sütőt.
  3. A tésztából kisebb diónyi golyókat formázunk, meghempergetjük az eritritben, és egy fakanál végével kis mélyedéseket nyomunk a közepükbe.
  4. A mélyedésekbe lekvárt töltünk, és 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük őket.