Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 4 darab klasszikus briós burgerzsemle
  • 100 g vegyes salátakeverék
  • 125 g MILSANI szeletelt trappista sajt
  • 50 g LE GUSTO ketchup
  • 800 g HÚSMESTER darált sertéshús
  • 2 tk LE GUSTO só
  • 1 tk LE GUSTO bors
  • 2 kanál LE GUSTO mustár
  • 100 g fürtös paradicsom

Elkészítés módja

  1. A darált húst egy tálba tesszük, hozzáadunk két evőkanál mustárt, majd sózzuk, borsozzuk.
  2. Kézzel jól összedolgozzuk, majd félretesszük, amíg előkészítjük a többi hozzávalót.
  3. A zöldségeket megmossuk és feldaraboljuk, a sajtot előkészítjük.
  4. A húsból a zsemle méretével megegyező pogácsákat formálunk, majd egy felmelegített serpenyőben, közepes lángon a pogácsák mindkét oldalát 6–8 perc alatt készre sütjük.
  5. A zsemlék alját megkenjük a BBQ szósszal.
  6. Rátesszük a paradicsomot, a salátát, egy szelet sajtot, majd a kisült húspogácsát, a tetejére pedig egy újabb szelet sajtot.
  7. A zsemlék tetejét a húsból kisült zsíron megpirítjuk, majd tálaljuk az elkészült hamburgert.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!