Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 150 g barna csiperkegomba
  • 150 g csiperkegomba
  • 150 g laskagomba
  • 150 g portobello gomba
  • 100 g sárgarépa
  • 150 g vöröshagyma
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 350 ml MILFINA főzőtejszín 22%
  • 100 g MILFINA kékpenészes sajt
  • 500 g CUCINA NOBILE Gnocchi
  • 10 g LE GUSTO só
  • 5 g LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 50 ml BELLASAN napraforgó-étolaj

Elkészítés módja

  1. A hagymát és a répát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd rádobjuk a zöldségeket, 5-6 perc alatt közepes lángon megpirítjuk őket.
  3. A gombákat megtisztítjuk, egyforma darabokra vágjuk. Hozzáadjuk a serpenyőben lévő zöldségekhez és sózzuk, borsozzuk.
  4. Amikor a gombák összeestek, felöntjük tejszínnel, ill. 1 dl vízzel.
  5. A gnocchit nyersen adjuk a szószhoz, s puhára főzzük benne.
  6. Amikor a gnocchi megfőtt, hozzáadjuk a szószhoz a kékpenészes sajtot és addig kevergetjük, míg a sajt el nem olvad benne.
  7. A gombaragus gnocchit melegen tálaljuk, díszítésképpen megszórjuk friss, aprított petrezselyemmel.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!