Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Hozzávalók a következő recepthez 4 főre

  • 500 g csiperkegomba
  • 200 g ALL SEASONS zöldborsó
  • 300 g CSÁSZÁR szarvacskatészta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 darab paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 150 ml MILFINA főzőtejszín 22%
  • 30 g LE GUSTO fűszerpaprika, csemege
  • 1 kanál LE GUSTO só
  • 2 tk LE GUSTO őrölt fekete bors
  • 1 tk LE GUSTO szárított petrezselyem
  • 2 kanál BELLASAN napraforgó-étolaj

Elkészítés módja

  1. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, majd egy serpenyőben kevés olajon üvegesre pároljuk.
  2. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, a paradicsomot megmossuk, kockákra vágjuk, majd hozzáadjuk a hagymához.
  3. Amikor a gomba levet engedett, sózzuk, borsozzuk, majd petrezselyemmel és fűszerpaprikával ízesítjük.
  4. Ezután felönjük a gombát 150 ml vízzel, hozzáadjuk a zöldborsót, majd 15 perc alatt puhára főzzük.
  5. Hozzákeverjük a tejszínt és még további 5 percig főzzük.
  6. Az elkészült gombapaprikást főtt tésztával tálaljuk.

* Maximum 15 hozzávalót adhat hozzá listájához, ha többet szeretne, kérem jelentkezzen be!