Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Negyedik üzletét nyitja meg Kecskeméten az ALDI 

Biatorbágy, 2024. 10. 17. – A mai napon az ALDI megnyitotta új, immár negyedik áruházát Kecskeméten, az Izsáki út 4. szám alatt. A város nyugati felében, az 5-ös, az 52-es és az 541-es főút közelében található modern üzlet kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosít a településnek ezen a részén lakók számára. Az újonnan megnyíló ALDI üzletek közül országosan itt található először hűtött zöldség-gyümölcs pult. A vállalat több mint 30 új munkahelyet hozott létre Bács-Kiskun vármegye székhelyén. A nyitás alkalmából a vásárlókat kedvezményes árú termékek és ajándékok várják. 

Az ALDI mindennap azon dolgozik, hogy a vásárlók minél szélesebb körének elérhetővé tegye alacsony árú, mégis magas minőségű termékválasztékát, ezzel is segítve a magyar családokat a spórolásban. A vállalat folyamatosan vizsgálja a lehetőségeket a vevők igényeinek még magasabb színvonalú kiszolgálására, és a beérkező fogyasztói visszajelzéseknek és kéréseknek megfelelve most újabb üzlettel bővítette hazai hálózatát. Az ALDI ma Kecskeméten átadta legújabb áruházát, amely országosan a 180. üzlete, a vármegye székhelyén pedig a negyedik egysége. Az Izsáki út 4. szám alatti új üzlet könnyen megközelíthető és kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosít a belváros, továbbá például Kossuthváros, Árpádváros, vagy épp Petőfiváros lakói és az itt dolgozók számára, hiszen az áruház számos főút találkozási pontjához közel nyitotta meg kapuit. Az ingatlan egykoron az Erzsébet pótlaktanya része volt, törzsszámmal ellátott műemlék, amely az 1900-as évek elején lovardaként működött és ez a jellegzetes kialakítás különleges hangulatot biztosít az üzletnek. A téglalap alaprajzú, földszintes, nyeregtetős épület téglaburkolatos homlokzatait széles, plasztikus lizénák tagolják, közeikben szegmentíves záródású ablakok találhatók. Az épület nagytere őrzi eredeti szépségét, a bejáraton keresztül – ahol megcsodálható a rácsos vonóvassal merevített szelemenes tetőszerkezet, mely külön megvilágítást is kapott – jutunk be az egykori lovaglótérbe. Az ALDI megfelelő gondossággal végezte el a felújítást – a patinás külső megőrzése mellett az üzlet belső tere modern és letisztult, az ALDI legújabb dizájnja szerint készült. 

A negyedik kecskeméti ALDI egy újdonsággal is büszkélkedhet, hiszen a diszkontlánc hazai üzlethálózatában az újonnan nyíló üzletek esetében itt debütál a hűtött zöldség-gyümölcs pult, amelyben számos termék található. Ez az ALDI-egység is mintegy 1800 terméket tartalmazó állandó kínálattal, köztük friss zöldségekkel-gyümölcsökkel, magyar forrásból származó friss húsokkal, helyben sült pékáruval és nem élelmiszer jellegű termékekkel – barkács-, kertészeti, konyhai, ruházati és sporttermékekkel – várja a vásárlókat. A friss zöldség-gyümölcs kínálatot több mint 110, főleg magyar forrásból származó friss zöldség-gyümölcs alkotja. Az „Azon melegében” látványpékség tágas pultjában 60-nál is több, helyben sütött kenyér, édes és sós péksütemény kapható. További közel 50 pékárut naponta szállítanak a központi raktárból. A vevők válogathatnak „A nap fogása” feliratú tárolókból, amelyekben a látványpékségben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, míg a szépséghibás zöldségek, gyümölcsök is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel kaphatók.

A vevők kényelmesen, modern környezetben válogathatnak az áruházlánc állandó, szezonális és a készlet erejéig elérhető kínálatából. A vállalat számára kiemelten fontos a fenntarthatóság és az energiatakarékosság, így erre is nagy hangsúlyt fektettek: az épületben hulladékhőt hasznosító, modern hűtő-fűtő berendezés működik, ezenkívül az üzlet hűtőiben új típusú, környezetbarát, természetazonos CO2-es hűtőközeget használnak. Az üzlet rendelkezik egy háztartási naperőművel is, amely fenntartható forrásból biztosítja az épület energiaigényének egy részét. A korszerű berendezések és a fenntartható technológia egyaránt hozzájárulnak a környezettudatos működéshez és a komfortérzet növeléséhez. 

A vásárlók természetesen ebben az áruházban is igénybe vehetik majd az üvegvisszaváltó automatákat, amelyek az eladótér végében kaptak helyet. Az ALDI a zavartalan és folyamatos visszaváltás érdekében két bedobónyílással rendelkező, nagy kapacitású gépeket állított üzembe.
A vállalat az üzletnyitással párhuzamosan 30 új kereskedelmi munkahelyet hozott létre a városban, így a négy kecskeméti ALDI tapasztalt kollégái mellett új munkatársak is dolgoznak majd a vásárlók színvonalas kiszolgálásában.

A jó dolgok együtt járnak – nyitási akciók és szerencsekerék

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékeit, amelyek a márkatermékeknél sokszor jelentősen olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az üzletében rendkívül kedvező áron kínál közel 80 árucikket: a friss és tartós élelmiszerek mellett többek között háztartási, kerti és konyhaeszközöket, bútorokat, barkácseszközöket, ruhaféléket és játékokat. A legmagasabb kedvezménnyel kínált termék 62%-kal olcsóbban lesz kapható. 2024. október 17-19. között minden helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg. A pénztártól való távozás után, 6:30-tól 10:00-ig nyereményjáték várja a vevőket: akik 5000 Ft felett vásárolnak, megpörgethetik a szerencsekereket a garantált nyereményért. Ugyancsak a nyitás apropóján az ALDI konyhai gépeket és higiéniai termékeket adományoz egy helyi óvodának.

A 6000 Kecskemét, Izsáki út 4. szám alatti ALDI-áruház nyitvatartása:
Hétfő–szombat: 6:30–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00 

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu