Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Modernizálás után újranyit Budapesten a Pasaréti úti ALDI

Biatorbágy, 2024. 09. 05. –  Az ALDI Magyarország 2024. szeptember 5-én nyitja meg felújított üzletét Budapesten, a II. kerület, Pasaréti út 98. szám alatt. Az átfogó modernizálás után az áruház nagyszabású akciókkal várja a vásárlókat.

Az ALDI mindennap azon dolgozik, hogy alacsony árú, megbízható minőségű termékválasztékát a vásárlók minél szélesebb körében elérhetővé tegye, ezzel is segítve a magyar családokat a spórolásban. A vállalat folyamatosan modernizálja hazai üzleteit, hogy még kényelmesebb és egyszerűbb legyen vásárlói számára a bevásárlás. Ennek keretében 2024 nyarán felújította a budapesti Pasaréti út 98. szám alatti áruházát. A fogyasztói igények magas szintű kiszolgálása érdekében az ALDI legújabb dizájnja szerint alakították ki a boltot. A vevők így kényelmesen, modern környezetben válogathatnak az áruházlánc állandó, szezonális és a készlet erejéig elérhető kínálatából. A felújítás során az ország egyik legkisebb alapterületű ALDI-üzletének eladóterét átrendezték, valamennyi fagyasztószekrényt, valamint a bolt bútorzatának jelentős részét újra cserélték, illetve teljes mértékben megújult az „Azon melegében” látványpékség bútorzata is. Ezenkívül felújították a raktárt és a gépészeti teret, valamint átalakították a szociális helyiségeket, hogy azok még jobban szolgálják a munkatársak igényeit. A modernizálás során egy göngyölegkezelő helyiséget is kialakítottak a gyors üveg- és palackvisszaváltás érdekében.
A vállalat a fővárosban több mint 1100 munkatárssal biztosítja az áruházak zavartalan működését és a vásárlók minőségi kiszolgálását.

Az áruházba érkezők több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss termék közül válogathatnak. Az „Azon melegében” látványpékség tágas pultjában több mint 60-féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek a polcokra. „A nap fogása” szlogen alatt bevezetett új intézkedés jegyében a látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségek, gyümölcsök is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel vehetők meg.

Az ALDI-ban a jó dolgok mindig együtt járnak – megújult üzlet és nyitási akciók
Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékeit, amelyek a márkatermékeknél sokszor jelentősen olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az üzletében rendkívül kedvező áron kínál mintegy 35 árucikket: a friss és tartós élelmiszerek mellett háztartási, kerti és konyhaeszközöket, fitneszgépeket, ruhaféléket és játékokat. A legmagasabb kedvezménnyel kínált termék 62%-kal olcsóbban lesz kapható, illetve a nyitás napján az első 300 vásárló számára még extra ajándékkal is kedveskedik az áruházlánc.

A 1026 Budapest, Pasaréti út 98. szám alatti ALDI-üzlet nyitvatartása:
Hétfő–szombat: 6:30–22:00        
Vasárnap: 7:00–19:00

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu