Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Megnyitotta negyedik áruházát Miskolcon az ALDI

Biatorbágy, 2024. 05. 09. – Az ALDI Magyarország új áruházat nyitott Miskolcon, a Szentpáli utca 2–6. szám alatt található Miskolc Plázában. A megyei jogú városban a mai naptól így már négy helyszínen érhetőek el az áruházlánc alacsony árú és kiváló minőségű termékei. A nyitás alkalmából mintegy 50 rendkívüli nyitási akció, szerencsekerék, termékkóstoltatás és további meglepetések várják a helyi és a környékbeli vásárlókat. Az új egység 28 új kereskedelmi munkahelyet teremtett, így a városban már közel 100 ALDI-s munkatárs dolgozik.

Az ALDI folyamatosan azon dolgozik, hogy növelje országos jelenlétét, és ezáltal minél több meglévő és új vásárlója számára tegye elérhetővé a pénztárcabarát bevásárlás lehetőségét, modern környezetben. A vállalat 2022-ben nyitotta meg harmadik üzletét a megyei jogú városban, de a rendkívül pozitív lakossági visszajelzések alapján hálózatának bővítése mellett döntött, és az elmúlt hónapokban a Szentpáli utca 2–6. szám alatt található bevásárlóközpontban, a legújabb ALDI-standardok szerint alakította ki a most megnyíló üzletét. A Miskolc Pláza – az ország egyik legnépszerűbb plázájaként – kitűnő lehetőséget nyújt nem csupán a naponta betérő, kisebb kosárértékű vásárlásokat lebonyolító vevők, hanem a nagybevásárlásokhoz kényelmes, más kereskedelmi funkciókkal kombinálható élelmiszerüzletet keresők megszólítására is. Az új áruház mellett működő további kiskereskedelmi egységeknek köszönhetően egy helyszínen, gyorsan és kényelmesen intézhető a bevásárlás.

A belvárosi üzlet gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető – a város településszerkezetében ez az egyik legideálisabb fekvésű élelmiszer-áruház. Az autóval érkezők a vásárlás időtartamára – de legfeljebb 120 percig – térítésmentesen igénybe vehetik a pláza többszintes parkolóházait, így különösen a B épület földszinti parkolóhelyeit, amelyektől gyorsan és kényelmesen elérhető az újonnan nyíló ALDI. A helyközi autóbusz-pályaudvar, valamint a helyi busz- és villamosjáratok megállói is a plázától csupán néhány perc sétatávolságra találhatóak.

A vásárlói igények magas szintű kiszolgálása érdekében az áruházat az ALDI legújabb dizájnja és standardjai szerint alakították ki. A vevők modern és tágas üzletkörnyezetben, mintegy 1000 négyzetméteres eladótérben válogathatnak az üzletlánc állandó, szezonális és a készlet erejéig elérhető kínálata között. A vállalat számára természetesen kiemelten fontos a fenntarthatóság és az energiatakarékosság is, így az ingatlan kialakítása során erre is nagy hangsúlyt fektetett. Az új üzlet korszerű berendezései – így a komplex hűtő-fűtő rendszer – és fenntartható technológiái egyaránt hozzájárulnak a környezettudatos működéshez és a komfortérzet növeléséhez. A vállalat ebbe az áruházába is visszaváltó automatát telepített.

A vásárlókat új padlóburkolat és zöldség-gyümölcs pult várja közvetlenül a bejáratnál, ahol több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. Az „Azon melegében” látványpékség tágas pultjában több mint 60-féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további, közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek az üzletbe. „A nap fogása” szlogen alatt bevezetett új intézkedés jegyében a látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségekhez, gyümölcsökhöz is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni.

„Nagy örömömre szolgál, hogy új miskolci áruházunk megnyitásával 28 új munkahelyet hoztunk létre, így a városban már közel 100 ALDI-s munkavállalónak nyújtunk biztos megélhetést” – nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója. „Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye nem csupán hálózatfejlesztési szempontból meghatározó jelentőségű számunkra, de számos eredményes beszállítói együttműködésünk is helyi kötődésű: amellett hogy a Hell Energy borsodi töltőüzemében készül Flying Power energiaital-portfóliónk és Kokárdás jegeskávénk is, a cég nemrég 16 millió palackra szóló nemzetközi megrendelést kapott mindkét ALDI vállalatcsoporttól” - tette hozzá Bernhard Haider.

Új ALDI üzlet, szenzációs nyitási akciók – mert a jó dolgok az akciókkal is együtt járnak

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékválasztékát, amelynek tagjai a márkatermékeknél sokszor jelentősen, akár 30–40%-kal olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az áruházban rendkívül kedvező, akár 66%-kal alacsonyabb áron kínál mintegy 50 terméket: háztartási és barkácseszközöket, kerti cikkeket, bútorokat és lakástextíliákat, férfi-, női és gyermektextilárukat, cipőket és játékokat. Ezenfelül többféle friss zöldség és gyümölcs, valamint szortimenttermék is kedvezményes áron vásárolható meg. 2024. május 9–11. között valamennyi helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel kapható. A nyitás napján az első 1000 vásárló megkóstolhatja a Hell Energy XIXO Tutti Fruity-ízű italát, emellett az üzletlánc számos további ajándékkal is készül: a nyitás napján 7:00 órától az üzletbe látogatókat Persil mosókapszulával, Silan öblítővel, K2R színfogó kendővel, Parodontax neszesszerrel, Gliss hajpakolással és Coca-Cola sütőórával is megajándékozzák, a készlet erejéig. A pénztártól való távozás után, 7:00-tól 10:00-ig nyereményjáték várja a vásárlókat, akik 5000 Ft-ot elérő vásárlásuk esetén megpörgethetik a szerencsekereket, és garantált nyereménnyel gazdagodva térhetnek haza.

Felelős vállalatként az ALDI országszerte támogat különböző szervezeteket és intézményeket. A nyitással egyidejűleg az üzletlánc konyhai eszközöket és higiéniai termékeket adományoz a Miskolc Szirmai Református Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskola és Óvoda részére.

A 3525 Miskolc, Szentpáli utca 2–6. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:
Hétfő–szombat: 7:00–21:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Az ALDI-ról
Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első boltját Magyarországon, jelenleg 175 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott munkahelyekért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023” díjat, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagyszámú termékéért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” kapta meg. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal érdemelte ki a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók innen tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu