Vásárlói tájékoztató

Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Hajdúnánáson nyitotta meg legújabb üzletét az ALDI

Biatorbágy, 2024. 05. 16. – Az ALDI Magyarország folytatja terjeszkedését a kelet-magyarországi régióban. Az üzletlánc Hajdúnánás központjában, a Kossuth utca 21. szám alatt található ingatlan épületében alakította ki legújabb áruházát, így a vásárlók számára a mai naptól már a Hajdú-Bihar vármegyei településen is elérhetőek az ALDI alacsony árú és magas minőségű termékei. A nyitás alkalmából mintegy 50 rendkívüli nyitási akció, szerencsekerék és további meglepetések várják a helyi és a környékbeli vásárlókat. Az új egység 25 új kereskedelmi munkahelyet teremtett.

Az ALDI folyamatosan azon dolgozik, hogy kedvező árú és megbízható minőségű termékeit az ország egyre több pontján elérhetővé tegye, ezzel megteremtve a pénztárcabarát bevásárlás és a spórolás lehetőségét a magyar családok számára. Az ALDI Hajdúnánáson ez idáig nem volt jelen, azonban a térségben élők minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében, valamint a rendkívül pozitív lakossági visszajelzések alapján hálózatának bővítése mellett döntött a Hajdú-Bihar vármegyei településen: a vállalat az elmúlt hónapokban a Kossuth utca 21. szám alatti ingatlan épületében átfogó felújítási munkálatokat hajtott végre és kialakította legújabb üzletét.

Az áruház gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető – a város településszerkezetében ez az egyik legideálisabb fekvésű élelmiszer-áruház. Az autóval érkezők komfortérzetének növelése érdekében a vállalat a kétszeresére növelte a parkolók számát, úgy, hogy az ALDI standardjainak megfelelő, tágas parkolóhelyeket alakított ki, amelynek eredményeképpen egy 75 férőhelyes, kényelmes parkoló várja a vásárlókat, sőt hamarosan elektromosautó-töltőpontokat is telepítenek. A biciklivel érkezők számára nagy kapacitású kerékpártároló áll rendelkezésre. A központi autóbusz-állomás közvetlenül az üzlet mellett található, így a tömegközlekedést választók számára is ideális elhelyezkedésű az új ALDI.

A vásárlói igények magas szintű kiszolgálása érdekében a mintegy 1000 négyzetméter alapterületű áruházat az ALDI legújabb dizájnja szerint alakították ki. A vevők ennek köszönhetően modern környezetben válogathatnak az üzletlánc állandó, szezonális és a készlet erejéig elérhető kínálatából. A vállalat számára természetesen kiemelten fontos a fenntarthatóság és az energiatakarékosság is, így az ingatlan kialakítása során erre is nagy hangsúlyt fektetett. Az új áruház korszerű berendezései és fenntartható technológiái egyaránt hozzájárulnak a környezettudatos működéshez és a komfortérzet növeléséhez. A környezetbarát, CO2-hűtőközeggel üzemeltetett komplex hűtő-fűtő rendszer egyszerre biztosítja az áruhűtés mellett az üzlet hűtését és fűtését is, az elektromos áramot pedig 100%-ban itthon előállított zöldáram biztosítja. A vállalat ide is visszaváltó automatát telepített. A parkoló felől elérhető berendezés lehetővé teszi, hogy a vásárlók egyszerre két bedobónyíláson válthassák vissza a szelektíven gyűjtött, nem újratölthető palackokat.

Az áruházba érkezőket új padlóburkolat és zöldség-gyümölcs pult várja közvetlenül a bejáratnál, ahol több mint 110, többségében magyar forrásból származó friss termék közül választhatnak. Az üzlet különlegessége, hogy a fagyasztott termékek egy új megjelenésű mélyhűtőszekrényben kaptak helyet. Az „Azon melegében” látványpékség tágas pultjában több mint 60-féle helyben készült kenyér, édes és sós péksütemény kapható, további, közel 50 pékárut naponta frissen szállítanak, a tartós termékek pedig a központi raktárból érkeznek a polcokra. „A nap fogása” szlogen alatt bevezetett új intézkedés jegyében a látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségek, gyümölcsök is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel vehetők meg.

A jó dolgok együtt járnak – nyitási akciók és kedves meglepetések

Az ALDI nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél több vásárlóval ismertesse meg saját márkás termékválasztékát, amelynek tagjai a márkatermékeknél sokszor jelentősen, akár 30–40%-kal olcsóbbak, minőségük mégis kiváló. A vállalat a nyitás alkalmából kizárólag ebben az áruházban és a shop.aldi.hu-n kínál rendkívül kedvező, akár 63%-kal alacsonyabb áron mintegy 50 terméket: háztartási és barkácseszközöket, kerti cikkeket, bútorokat és lakástextíliákat, férfi-, női és gyermektextilárukat, cipőket és játékokat. Ezenfelül többféle friss zöldség és gyümölcs, valamint szortimenttermék is kedvezményes áron vehető meg. 2024. május 16–18. között valamennyi helyben sütött pékáru 20%-os kedvezménnyel kapható. A nyitás napján az első 500 vásárló megkóstolhatja a Maxsport proteinszeletét, emellett az üzletlánc számos további ajándékkal is készül: a nyitás napján 7:00 órától az üzletbe látogatókat Aluflexy szemeteszsákkal, Persil mosókapszulával, Silan öblítővel, K2R színfogó kendővel, Parodontax neszesszerrel és telefonra illeszthető popsockettel is megajándékozzák, a készlet erejéig. A pénztártól való távozás után, 7:00-tól 10:00-ig nyereményjáték várja a vevőket, akik 5000 Ft-ot elérő vásárlásuk esetén megpörgethetik a szerencsekereket, és garantált nyereménnyel gazdagodva térhetnek haza.

Felelős vállalatként az ALDI országszerte támogat különböző szervezeteket és intézményeket. A nyitással egyidejűleg az üzletlánc konyhai eszközöket és higiéniai termékeket adományoz a Hajdúnánási Óvodának.

A 4080 Hajdúnánás, Kossuth utca 21. szám alatti ALDI áruház nyitvatartása:
Hétfő–szombat: 7:00–20:00
Vasárnap: 7:00–19:00

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első boltját Magyarországon, jelenleg 176 áruházzal áll a vásárlók rendelkezésére. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkontbenzinkutakkal várja a vásárlókat. Az ALDI mind biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonú boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja. A vállalat frisshús-kínálatának fejlesztéséért „Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2023”, az általa létrehozott munkahelyekért és jóléti intézkedéseiért „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2023” díjat, a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet elnyert nagyszámú termékéért „Az Év Boltja 2023 NÉBIH KMÉ különdíjat” kapta. Az ALDI Magyarország negyedik alkalommal érdemelte ki a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara „Megbízható Munkaadó” díját. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

Sajtófotók innen tölthetők le: https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html