Rendelés módosítása Módosítások bezárása

Kosár frissítése

Vásárlói tájékoztató


Kedves Vásárlóink,
A HAPPY HARVEST Aszalt sárgabarack 200g  termékre a szállító (Frutree s.r.o.) és az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva termékvisszahívást indít.

További információért kérjük, kattintson.

Egerben nyitja meg első klímasemleges üzletét az ALDI

Biatorbágy, 2022.04.28. Újabb üzletet nyit az ALDI Magyarországon. Az Egerben nyíló kereskedelmi egység lesz a vállalat első klímasemleges módon üzemeltethető ingatlana, egyúttal a megyeszékhely első ALDI-áruháza. A most megnyíló üzlet közel 1450 négyzetméteres árusítóterével az ország összes ALDI-ja közül is az egyik legnagyobb lesz.

Az ALDI Magyarország fontosnak tartja, hogy minél több vásárló számára tegye elérhetővé kedvező árú saját márkás kínálatát, ezért – a helyi fogyasztói igényekre is reagálva – megnyitja első üzletét Egerben, a Mátyás király út 138. szám alatt. A vállalat 2021 őszén kezdte el az ingatlan felújítását, amely során az épület teljes gépészete és elektromos hálózata megújult, és energiatakarékos LED-fényforrásokat építettek be. Az autóval érkezőket a többi áruházhoz képest több, összesen 145 kényelmes parkolóhely várja, egyúttal elektromosautó-töltőoszlop is helyet kap majd.

A közel 1450 négyzetméteres árusítóteret az ALDI legújabb belső dizájnja szerint alakították ki. A zöldség-gyümölcs pult immár a bejáratnál található, így a vásárlók az üzletbe lépve mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak, amelynek nagy része magyar forrásból érkezik az ALDI-hoz. A tágas eladótér lehetővé teszi, hogy mind a zöldség-gyümölcs pult, mind az „Azon melegében” látványpékség nagy prezentációs felületet kapjon, így kényelmesen elérhető a vásárlók számára. A látványpékség kínálatában 50-féle frissen, helyben sütött kenyérrel, illetve édes és sós pékáruval – köztük számos laktóz- és gluténmentes termékkel – várja a vásárlókat. A látványpékség modern bútorzatában minden egyes termék külön rekeszben kap helyet, és mindegyik rekesz önzáró ajtóval rendelkezik, a vásárlók pedig a kihelyezett fém fogóeszközökkel választhatják ki a terméket. Az áruház ezzel is a higiénikus és biztonságos vásárlást teszi lehetővé. A hűtőpultokban több mint 40 különböző Kokárdás saját márkás tej- és hústermék várja majd a vásárlókat, amelyek kizárólag magyar alapanyagból, hazai feldolgozásban készülnek, így beszerzésüknek és szállításuknak is alacsonyabb a karbonlábnyoma.


Első klímasemleges ALDI-üzlet Magyarországon

 Az új üzlet nem csupán mérete, hanem egyedi zöld megoldásai miatt is kiemelkedő: az ALDI az egész ország területén először ennél az áruházánál alkalmazza legújabb, modern és komplex hűtés-fűtés rendszerét. Ennél a rendszernél egyetlen hűtéstechnikai megoldás biztosítja télen-nyáron az eladótér, a szociális helyiségek és a raktár megfelelő hőmérsékletét, valamint az árucikkek hűtését, amely télen az áruhűtés hulladékhőjének felhasználásával fűti az épületet. Az ingatlan hűtéstechnikai rendszere, illetve az eladótéren belül a hűtőládák is klímasemleges hűtőközeggel üzemelnek, továbbá az épület energiaigényét 100%-ban Magyarországon előállított zöldáram biztosítja, így az Egerben nyíló új ALDI-áruház – az élelmiszerlánc magyar hálózatának első üzleteként – klímasemleges módon üzemeltethető.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a régóta fennálló vásárlói igényekre reagálva egy méltó üzletet nyithatunk Heves megye székhelyén. Az új egri üzlet nem csupán a helyi és környékbeli lakosság számára nyújt kedvező árú termékeket és kényelmes bevásárlási lehetőséget 1450 négyzetméteren, hanem országos szinten is kiemelkedik, hiszen a modern épületgépészeti megoldások és a környezetazonos hűtőközeg alkalmazásának köszönhetően ez az első klímasemlegesen üzemeltethető áruházunk Magyarországon” – nyilatkozta Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója. „Új áruházunk megnyitásával mintegy 25 munkahelyet hoztunk létre Egerben. Emellett számos Heves megyei cég a beszállítónk, például a Stühmer vagy az Ostoros borászat, így számos helyi termékkel is találkozhatnak vásárlóink” – tette hozzá Bernhard Haider.

Az áruházlánc jelentős akciókkal készül, amelyek csak az új üzletben lesznek érvényesek a nyitás időszakában: több mint 30 non-food termék, különböző háztartási cikkek, barkácstermékek, játékok, szórakoztatóelektronikai eszközök lesznek kaphatók a készlet erejéig akár 50%-os kedvezménnyel a korábbi árakhoz képest, de számos élelmiszer is 30-40%-os árengedménnyel lesz elérhető.

Az ALDI-ról

Az ALDI a diszkontfilozófia megalkotójaként kiváló minőségű élelmiszereket és non-food termékeket biztosít vásárlói számára a lehető legkedvezőbb áron. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 155 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 4500 főt foglalkoztat. A vállalat ALDI UTAZÁS márkanév alatt egyéni és csoportos utazások, szállások széles körét kínálja online platformon, továbbá öt üzletének parkolójában diszkont benzinkutakat üzemeltet. Az ALDI mind a biatorbágyi logisztikai központjának, mind pedig saját tulajdonban lévő boltjainak teljes áramszolgáltatását zöldárammal biztosítja, továbbá klímavédelmi projektek támogatásával ellentételezi az operatív működéséből származó üvegházhatású-gázkibocsátását, így karbonsemleges működésű. Az ALDI környezetvédelmi tevékenységével elnyerte Az Év Környezettudatos Kereskedője 2021-es díjat. Az ALDI Magyarország lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj első helyezettje a kiskereskedelem kategóriában. A vállalatról bővebb információ a www.aldi.hu honlapon található.

 Sajtófotók az alábbi oldalról tölthetők le: 
https://www.aldi.hu/hu/az-aldirol/sajtoszoba/fotogaleria.html

Sajtókapcsolat
Pákolicz Attila
Solutions Communications Kft.
Telefon: +36 70 634 88 76
E-mail: a.pakolicz@solutionscom.hu / sajto@aldi.hu